top of page

Gothenburg School of Barbers – barberarutbildning i samarbete med Saxakademin

Utbildningen ger dig en stabil och trygg grund att stå på samt leder dig fram till barberargesällen och dess licens. Upplägget på de 1000 timmarna är skola varvat med praktik. Träning ge färdighet och ett gott handlag kräver mycket övning. Utbildningen är upplagd för att du ska få mycket tid att färdighetsträna. Utbildningstiden avslutas med examensprov och barberargesällen.

Här möter du erfarna, drivna pedagogiska handledare som lär dig hur du med rätta handlaget, klipper och trimmar dina kunder. Praktiken sker i en barberarmiljö med riktiga kunder och erfarna barberare. 

Vi lägger stort fokus på en urgammal tradition inom barbershops – Traditionell slätrakning med kniv med omslag av varma och kalla handdukar. Du kommer få lära dig många olika tekniker från grund till avancerat som exempelvis fadetekniken.

I de olika kurserna kommer du även lära du dig allt om ansiktsform, växtriktning och hudtyper samt behandling med varma och kalla handdukar men även vad skägg och dess form och linjer har för betydelse. 

Teorin är varvad med de praktiska momenten samt att gruppen kommer ej vara fler än 6 barberarstudenter och det för att du som student ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning.

Tryck här för mer information!

Kursavgift: 93.000 kronor

Kursstart: 19 augusti 2019

Ansökan: CV och ett personligt brev

Lämna in din intresseanmälan idag!

bottom of page